TAJ MAHAL INDIAAS RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4809 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taj Mahal Indiaas Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

1 mrt 2024 om 11:38 Altijd zo lekker!!!!
26 feb 2024 om 22:39 prima. Wel leek er een gerecht vergeten, maar misschien lag dat aan ons.
26 feb 2024 om 19:56 Heerlijk gegeten, wat was de butter chicken lekker!! Het duurde even maar dan heb je ook wat:)
24 feb 2024 om 23:18 De bestelling zou om 18.58 uur geleverd worden, werd 19.25 uur. De maaltijd was lauw. Het restaurant was onbereikbaar.
24 feb 2024 om 22:55 Erg lekker, goede porties, relatief snel klaar en vriendelijk personeel.
24 feb 2024 om 21:19 Eten was koud bij aankomst en 20 minuten na de geplande bezorgtijd
22 feb 2024 om 22:03 Snel en makkelijk bestellen en snelle bezorging
21 feb 2024 om 21:05 Lauw en veel te spicy, was niet lekker
20 feb 2024 om 20:38 Heerlijke dansank weer, zoals je van Taj Mahal mag verwachten
18 feb 2024 om 19:06 Ik kom al jaren bij de Taj mahal, altijd goed. Eten was lekker, naanbrood was helaas koud geworden. Helaas viel dit keer de tandoori chicken tegen, binnen was het nog niet helemaal gegaard. Waardoor we dit hebben laten liggen.
17 feb 2024 om 20:33 Eten kwam 45 minuten te vroeg. Toch was alles lauw. Zelf weer opgewarmd in oven en pannen, niet de kwaliteit die we gewend zijn. 2 x brood besteld, 1 gekregen.