TAJ MAHAL INDIAAS RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4291 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taj Mahal Indiaas Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 21:04 Eten was later dan afgesproken bezorgd maar werd wel gebeld dat het later aan zou komen. Dus netjes wat dat betreft
1 okt 2022 om 23:25 Heerlijk gegeten Eten op tijd gebracht Ik ga hier zeker vaker bestellen :) Zeker en aanrader!
1 okt 2022 om 21:37 Ondanks het feit dat ik al tien keer mijn adres bij thuisbezorgd gecorrigeerd wordt dat aan het verkeerde adres bezorgd.
1 okt 2022 om 21:31 Delivery time of almost 2 hours is too much.
1 okt 2022 om 6:46 We hebben ruim 1,5 uur op ons eten moeten wachten. Na een uur het restaurant gebeld waar het bleef. Het zou onderweg zijn. Toen nog 20 min gewacht. Toen we het eten kregen was het koud.
30 sep 2022 om 19:03 Ze nemen de tijd voor de bezorging, maar alzoals altijd superlekker: vooral de kip biryani en saag paneer.
29 sep 2022 om 20:06 Twee uur gewacht op matig eten, ook was het bakje zuur in transport opengegaan, alles onder.
29 sep 2022 om 7:17 Bakje zuur was opengegaan tijdens vervoer, jammer. Verder bezorging en eten perfect.
27 sep 2022 om 0:18 The food was incredible, warm, and with good portion sizes. It took over 2 hours from when I placed my order, so that was pretty frustrating.
25 sep 2022 om 19:30 Bezorging was heel snel. Eten heerlijk zoals altijd.
23 sep 2022 om 10:31 Bezorger was keurig op tijd en het eten zoals altijd was HEERLIJK
20 sep 2022 om 19:50 Chicken dansak was veel te waterig.